Wil je voor jouw gemeente, organisatie of bedrijf een schrijfactiviteit aanbieden? Graag verzorg ik een aanbod op maat dat past bij jouw groep en doelstelling. Schrijven is een fijne activiteit en een fantastisch middel om mensen een mooie en zinvolle dag te bezorgen, om ze te inspireren of bij te scholen. Neem vrijblijvend contact met me op en we bespreken mogelijkheden, inhoud en tarief. Lees verder op deze pagina voor inspiratie en ideeën.

Voor collega’s

Trakteer je collega’s of medewerkers op de schrijfworkshop ‘Ultrakorte teksten’. Op die manier geef je een impuls aan een nieuw of een bestaand project.

Meer informatie

Voor taalvrijwilligers

Inspiratieworkshop voor taalvrijwilligers van het Bossche Taalnetwerk in opdracht van Welzijnsonderneming Divers Meer! Leren ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie

Voor levensboekenschrijvers

Inspiratieworkshops voor levensboekenschrijvers in opdracht van onder meer Vrijwilligerscentrale Utrecht, Algemene Hulpdienst Nieuwegein en Welzijnswerk Midden Drenthe.

Meer informatie

Voor senioren

Wil je binnen jouw gemeente, stichting, belangenvereniging of huis een impuls geven aan participatie van ouderen? Of aandacht geven aan het werken met levensverhalen of levensboeken?

Meer informatie

Voor levensboekenschrijvers

Inspiratieworkshops voor levensboekenschrijvers 2015/2016 in opdracht van onder meer Vrijwilligerscentrale Utrecht, Algemene Hulpdienst Nieuwegein en Welzijnswerk Midden Drenthe.

Meer informatie

Voor museumbezoekers

‘HOW WE WORK’ – schrijfworkshops in opdracht van Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch bij de gelijknamige tentoonstelling.

Meer informatie

Voor vrijwilligers in de zorg

‘IN HET MOMENT ZIJN’ – schrijfworkshop in opdracht van Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg ‘s-Hertogenbosch e.o.

Meer informatie